Producten

Producten:

 

Gebruikt kunstgras is vaak nog uitzonderlijk mooi. Dit komt omdat het geproduceerd is voor de sport en gefabriceerd is voor intensief gebruik. Wanneer een sportveld niet meer voldoet aan de eisen die hiervoor gesteld zijn kan dit nog wel prima hergebruikt worden en zo kan er nog vele jaren plezier aan beleefd worden. 

 

  • Volle Rol Voetbalgras (220m2) Prijs: €1500,- (incl. Btw) per rol. 

 

De rollen zijn 4 meter breed en c.a. 55 meter lang, geheel ontdaan van rubber en zand. De hoogte van de pool varieert tussen de 40 en 50mm Dit betreft rollen van een zeer mooie kwaliteit. Er kan een witte lijn over de breedte lopen. 

 

  • Voetbalgras 2 of 4 meter breed en een lengte naar keuze. Prijs: €8,- per m2 (incl. Btw). Het kunstgras is geheel ontdaan van rubber en zand. De hoogte van de pool varieert tussen de 40 en 50mm. Het betreft de groene delen van het veld, dus geen witte belijning. Verder is dit kunstgras van een erg mooie kwaliteit en doordat er weinig slijtage is. Is het nog als nieuw.

 

 

 

  • Voetbalgras 2 of 4 meter breed en een lengte naar keuze. Prijs: €5,- per m2 (incl. Btw). Het kunstgras is geheel ontdaan van rubber en zand. De hoogte van de pool varieert tussen de 30 en 50mm. Het betreft de groene delen van het veld, dus geen witte belijning. Dit kunstgras is iets meer bespeeld, voldoet daarom niet meer aan de eisen van een sportaccommodatie maar is nog prima geschikt voor hergebruik voor het aanleggen van een speelveld of voor in de tuin.

 

 

  • Volle Rol Voetbalgras (220m2) Prijs €1000,- (incl. Btw) per rol.

 

De rollen zijn 4 meter breed en c.a. 55 meter land, geheel ontdaan van rubber of zand. De hoogte van de pool varieert tussen de 30 en 50mm. Deze rollen zijn van een zeer degelijke kwaliteit. Iets intensiever bespeeld maar nog uitermate geschikt voor hergebruik voor b.v. het aanleggen van een speelveld of voor in de tuin. De rollen kunnen belijning bevatten.

 

 

  • Volle Rol Hockeygras (220m2) Prijs €600,- (incl. Btw) per rol.

 

De rollen zijn 4 meter breed en c.a. 55 meter lang en bevatten nog een kleine hoeveelheid zand. De hoogte van de pool varieert tussen de 15 en 20mm. De rollen zijn van een zeer degelijke kwaliteit en nog prima geschikt voor hergebruik. Het kan gebruikt worden voor het aanleggen van een sport of speelveld, ook is het geschikt voor een paardenbak of stapmolen. De rollen kunnen belijning bevatten.

 

  • Volle Rol Hockeywaterveld (220m2) Prijs €440,- (incl. Btw) per rol.

 

De rollen zijn 4 meter breed en c.a. 55m lang. Dit betreft kortpolig kunstgras met een poolhoogte van zo’n 10mm. Het is voorzien van een zeer stevige rubberen onder mat en ook is het kunstgras veelal nog als nieuw. Ideaal voor het opvullen van een groot oppervlak zoals bijvoorbeeld een festival terrein. De rollen kunnen belijning bevatten.

 

  • Hockey waterveld. Prijs €2,- per m2 (Incl. Btw). De rollen zijn beschikbaar in 4 en 5 meter breed. De minimale afname is 100m2. Dit betreft kortpolig kunstgras met een poolhoogte van zo’n 10mm. Het is voorzien van een stevige rubberen onder mat en ook is het kunstgras nog als nieuw. Geschikt voor onder zwembaden, het aanleggen van een speelveld of het bedekken van een groot oppervlakte zoals bijvoorbeeld een festival terrein.

 

  • Hockeygras 2 of 4 meter breed en lengte naar keuze. Prijs: €4,50,- per m2. De hoogte van de pool varieert tussen de 15 en 20mm. De rollen zijn van een zeer degelijke kwaliteit en nog prima geschikt voor hergebruik. Het kan gebruikt worden voor het aanleggen van een sport of speelveld, ook is het geschikt voor een paardenbak of stapmolen.

 

 

  • Voetbalgras met belijning. Prijs €3.50,- De hoogte van de pool varieert tussen de 40 en 50mm. De rollen zijn geheel ontdaan van het rubber en zand en verkeren nog in prima staat. De rollen bevatten enkel belijning.