Topkwaliteit Kunstgras

Bij stuntgras kunt u terecht voor zowel nieuw als gebruikt kunstgras, het kunstgras dat wij aanbieden is altijd van een hoogwaardige kwaliteit en bieden wij aan voor een stuntprijs!

Over ons

Wij verkopen voornamelijk gebruikt kunstgras dat afkomstig is van verschillende projecten. Zo kan dit bijvoorbeeld gebruikt zijn voor een beurs of bedrijfstuin. Maar voornamelijk is het afkomstig van een sportaccommodatie.

 

Dit kunstgras is vaak nog uitzonderlijk mooi. Dit komt omdat het geproduceerd is voor de sport en gefabriceerd is voor intensief gebruik. Wanneer een sportveld niet meer voldoet aan de eisen die hiervoor gesteld zijn kan het nog prima hergebruikt worden en op deze manier nog vele jaren plezier aan beleeft worden.

 

Het kunstgras is extra stevig maar voelt wel zacht aan waardoor het voor veel verschillende doeleinden te gebruiken is. Zo kan het worden gebruikt voor in de tuin of op het balkon. Ook kan het gebruikt worden voor het aanleggen van een speelveld of kan het worden geplaatst onder speelmaterialen zoals glijbanen en zwembaden.

 

Wij hebben altijd verschillende partijen gebruikt kunstgras beschikbaar en kunnen deze al aanbieden vanaf 2,00,- per vierkante meter. Dit zijn rollen van 2 of 4 meter breed die op een project (zie video) ter plaatse zijn ontdaan van het zand en infill dat erin gezeten heeft. Op deze manier is het kunstgras prima geschikt voor hergebruik en dient het ook nog eens het maatschappelijk, economisch en milieutechnisch belang.

 

U krijgt daarom bij ons altijd een mooi, schoon en net stuk kunstgras mee. Dit kunstgras is tevens voorzien van een stevige rubberen onder mat met drainage wat zorgt voor een goede doorstroming van water en worteldoek waardoor al het onder groeiende onkruid vanzelf afsterft.

Toepassingen

Naast dat kunstgras een mooie toevoeging kan zijn aan uw tuin kan het voor veel meer toepassingen worden gebruikt. Hieronder enkele voorbeelden van toepassingen waarvoor ons kunstgras prima geschikt is.

Voor op de camping

De laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in camping kunstgras. Dit biedt eigenlijk alles wat u nodig heeft voor op de camping. Naast dat het makkelijk te verplaatsen is, beschikt het ook over een hoogwaardige kwaliteit die gewenst is tijdens het kamperen. Zo hoeft de ondergrond niet egaal te zijn. Ook zijn de matten gedraineerd en beschikt het over een extra stevige onder mat die weerbaar is voor vertier en eventueel te plaatsen kampeerspullen.

 

Het kunstgras is van een dusdanige kwaliteit dat het alle 4 de seizoenen kan blijven liggen zonder dat er enig onderhoud aan gepleegd dient te worden. Het is tevens voorzien van worteldoek, waardoor het onkruid na plaatsing direct zal afsterven. Het kunstgras is ook beschermd tegen schimmel en rot.

Renovaties & Bouw

Tijdens verbouwingen of renovatie kan een goede vloerbescherming of bedekking van belang zijn. Gebruikt kunstgras is sterk, goedkoop en makkelijk op maat te snijden. Gebruikt kunstgras is zeer geschikt om vloeren te beschermen in kleine ruimtes. Vloeren worden beschermt tegen o.a. stof en rondzwervend materiaal.

Voor op de sportschool

Kunstgras is een leuke en originele manier om een ruimte te bedekken en tegelijkertijd een leuke sfeer te creëren. Kunstgras is een ideale vloerbedekking voor het maken van bepaalde oefeningen. Zo is kunstgras aangenaam om op te liggen en een goede ondergrond om bijvoorbeeld een slee op voort te duwen. Kies voor tweedehands kunstgras indien u een voordelige en tegelijkertijd mooie bedekking zoekt voor uw crossfit of fitness vloer.

Voor evenementen

Op evenementen kan tweedehands kunstgras gebruikt worden om bijvoorbeeld kabels te beschermen en om te zorgen dat deze op zijn plaats blijven liggen. De matten voorkomen tevens het publiek niet over de kabels struikelen. Het tweedehands kunstgras kunt u ook gebruiken als bedekking voor ondergronden die onaangenaam zijn om te staan of lopen. Tweedehands kunstgras is zacht om op te staan en vooral kinderen zullen zich niet zo snel bezeren als ze vallen.

Ondergrond voor dieren

Gebruikt kunstgras ideaal voor honden of paarden. In een ren of uitlaatplaats voor honden op pension of asiel is tweedehands kunstgras een goede ondergrond. De honden graven geen gaten, het is waterdoorlatend en aangenaam voor de hond om op te lopen. Voor paarden wordt gebruikt kunstgras vaak gebruikt als ondergrond in de stapmolen.

Gebruiktvoetbalgras.nl is een onderdeel van Stungras.nl